Radna viza za rad u Češkoj Republici

Radite legalno u Češkoj Republici! Mi smo tim eksperata za obezbeđivanje radnih viza za Češku Republiku. Pomoći ćemo vam da organizujete radnu vizu u skladu sa vašim potrebama i garantujemo kvalitet našeg rada!

IZABERITE VRSTU VIZE

3 MESECA

 Validnost: 90 dana

Paket dokumenata bez reda
-

 

Idealno za one, koji žele da zarade što više novca u Češkoj Republici za kratko vreme. Uz kratkoročnu vizu možete raditi u Češkoj Republici do 90 dana. Po isteku roka, morate se vratiti u Srbiju na najmanje 90 dana. Nakon toga, možete ponovo raditi na kratkoročnoj vizi.

Šta je uključeno

  Kompletan paket dokumenata:

 • Priprema prijavnog formulara za 3-mesečnu vizu
 • Radna dozvola
 • Dokaz o prebivalištu
 • Dogovor sa poslodavcem
2 GODINE

 Validnost: 720 dana

Paket dokumenata bez reda
-

 

Najbolja opcija za one koji žele dugoročan i stabilan posao. Kartica zaposlenog vam daje sigurnost posla na dve godine. Nakon dve godine možete podneti zahtev za produženje kartice zaposlenog na još dve godine.

Šta je uključeno

  Paket dokumenata bez reda:

 • Priprema prijavnog formulara za dvogodišnju radnu vizu
 • Konsultacije tokom obrade radne vize
 • Dokaz o prebivalištu
 • Dogovor sa poslodavcem

Radite legalno! Ne rizikujte kazne i deportacije.

Svake godine Inspektorat za rad i policija za srance povećavaju broj inspekcija zaposlenih stranih radnika. Samo u 2018. godini identifikovana su 4.583 nelegalna radnika. Održavajte svoja dokumenta organizovana, radite legalno.

 • Za rad bez dozvole i bez ugovora o radu suočavate se sa kaznom od CZK 100.000 i proterivanjem na 5 godina uz zabranu ulaska u celu Evropsku uniju.
 • U Češkoj Republici je zabranjeno raditi sa poljskom vizom.
 • U Češkoj Republici je zabranjen rad sa biometrijskim pasošem.
 • Broj provera policije za strance se stalno povećava. Ne rizikuj! Radite samo sa važećom radnom vizom ili karticom zaposlenih.

NAŠE PREDNOSTI

Mi smo češka kompanija sa sedištem u Pragu. Pružamo usluge na tržištu rada više od 12 godina. Nudimo naše usluge od 2007. Mi smo tim profesionalaca, koji za svoje klijente rade maksimum.

Zašto raditi u Češkoj Republici

 • 1 Prosečna plata u Češkoj Republici je 960 evra (1.100 dolara) neto , što je više nego u Poljskoj, Slovačkoj ili Litvaniji.
 • 2 Posle 5 godina možete zatražiti trajni boravak.
 • 3 Troškovi života u Češkoj Republici su niski u poređenju sa zapadnom Evropom.
 • 4 Jezička i kulturna bliskost. Naučite osnove jezika za nekoliko meseci od početka.
 • 5 Niska nezaposlenost. Stopa nezaposlenosti u Češkoj Republici je najniža u istoriji. Svako može da nađe posao.

Češka Republika nudi najveće plate od svih postkomunističkih zemalja. Troškovi života su relativno niski. Zahvaljujući niskoj nezaposlenosti,nađete posao ne samo vi već i članovi vaše porodice.

Proces izdavanja vize

Porudžbina

Popunite prijavni formular ili nas kontaktirajte na Viber.

Naš koordinator će razgovarati o vašoj situaciji sa vama i predložiti najbolju opciju. Tek nakon vaše saglasnosti počećemo proces izdavanja vize. Možete nas kontaktirati na viber: +420 775 018 136 ili popuniti i podneti zahtev za vizu online.

Naručite vizu ovde

POTPIS UGOVORA

Sa svakim klijentom potpisujemo ugovor o obezbeđivanju radne vize.

U ugovoru se obavezujemo da ćemo vam refundirati novac ako vizu ne dobijete putem naše greške, a vi se obavezujete da ćete platiti usluge obezbeđene po prijemu vize.

 

Proces obrade viza

Pripremićemo sva potrebna dokumenta za vas. Dogovorićemo datum intervjua za podnošenje zahteva za karticu zaposlenog.

U zavisnosti od vrste vize, izdaćemo dokumenta za uspešno podnošenje zahteva za radnu vizu. Dokumente ćemo vam poslati putem pošte, ili ih možete pokupiti od nas u Pragu. Bićemo u kontaktu sa vama tokom procesa izdavanja vize kako bismo rešili sve nepredviđene probleme.

DOLAZAK U ČEŠKU REPUBLIKU

Čim dobijete radnu vizu ili karticu zaposlenih, počećemo da se pripremamo za vaš dolazak u Češku Republiku.

Nakon dobijanja vize, isplaniraćemo datum vašeg dolaska i registracije u policiji za strance u Češkoj Republici. Ukoliko ste već u Češkoj Republici, sa Vama ćemo isplanirati datum dobijanja radne vize ili radne kartice zaposlenih. Učinićemo sve što je potrebno da što pre dođete na posao.

 

Imate pitanje?
Napišite nam!
190
Zadovoljnih kupaca
23500
Registrovanih kandidata
6500
Dodeljenih radnika godišnje
11
Godine iskustva