VOZAČ ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT

Informacije o slobodnom mestu

Lokacija:
Slušovice
Plata:
2709 €
Smeštaj:
60 €

Opis pozicije

Za Quicktrans s.r.o. tražimo vozače sa iskustvom u upravljanju međunarodnim prevozom tereta. Putovaćete širom Evrope, a posebno u Francusku, Nemačku, Belgiju i Austriju. Prevozićete robu raznih priroda, namene i veličine, vozićete kamione kao što je Mercedes sa KRONE prikolicom. Radićete 3 meseca, dve nedelje slobodno. U svakom slučaju, moguće je da se dogovorite na drugi način, u zavisnosti od toga šta vam više odgovara.

Gde ćete raditi?

Preduzeće je osnovano 6.9.1990. Kompanija je 1997 dobila sertifikat za kavlitet ISO 9001 u unutrašnjem i međunarodnom transportu. Trenutno, QUICKTRANS s.r.o. ima ukupno 112 zaposlenih i oko stotinu kamiona u svojoj floti. Poseduje veliki kompleks u Slušovicama sa administrativnom zgradom, radionicama, perionicom automobila i sopstvenom benzinskom pumpom. On obezbeđuje visokokvalitetne objekte za popravke, parking prostore i sopstvenu dizel punđu.

BESPLATNO ćemo Vam pomoći u procesu dobijanja tromesečne i dvogodišnje radne vize za rad u Češkoj. Plaćate samo obavezne konzularne takse.

Zahtev

Kategorija vozačke dozvole CE izdata pre 10.9.2009 godine (ili morate imati kod 95 ako se kategorija C izdata posle 10.9.2009.) iskustvo u vožnji kamion min. 2 godine Fleksibilnost temeljnost i nezavisnost Sposobnost orijentacije u inostranstvu

Nudimo

Plata 50.000-65.000 CZK Obezbeđujemo besplatne češke dvogodišnje radne vize 20 radnih dana plaćenog odsustva Mogućnost neplaćenog odsustva Mogućnost prekovremenog rada Zanimljive destinacije

Da li ste zainteresovani za ovu poziciju?
Pišite nam!
190
Zadovoljnih kupaca
23500
Registrovanih kandidata
6500
Dodeljenih radnika godišnje
11
Godine iskustva